بانک مقالات کشاورزی و باغبانی و گیاه پزشکی
بانک مقالات کشاورزی و باغبانی و گیاه پزشکی فارسی انگلیسی ترجمه
موضوعات مطالب
آمار و امكانات
:
:

دانلود ديكشنري كشاورزي مخصوص بابيلون

پشتیبانی سایت

 

لینک عضویت در کانال تلگرامی ما ضمنا برخی مقالات فقط در کانال ما موجود هستند حتما بازدید کنید.


پاییز  95  برشما عزیزان  تبریک و تهنیت باد



Effect of seed priming with ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide on emergence, vigor and antioxidant activities of maize 

 Early sowing of maize crop can contribute to increase maize yield but poor stand establishment at low temperature is the main hindrance in its productivity. Maize, being sensitive to low temperature at germination and early growth stage result into poor seedling establishment at low temperature during early spring planting. Seed priming with ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide may improve seed performance at suboptimal temperature. Maize’s seeds were soaked in 20 and 40 mg L aerated solution of ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide for 24 hand were dried back to its original weight under shade. Primed and non-primed seeds were sown in pot containing sand under net house conditions. Seed priming improves, fastens and synchronize emergence. Different priming strategies increased shoot and root fresh weight and dry weight. Increase in growth characteristics were associated with increase in antioxidants like catalase and peroxidas activities. Thus, it suggests that seed priming with ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide may improve the speed of germination of maize seed and benefit seedling growth at low temperature. It concluded from the present results that early emergence and seedling establishment improved by seed priming with ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide by inducing the antioxidants defense system.

 

تاثیر پوشاندن بذر با اسید آسکوربیک و سالیسیلیک اسید و هیدروژن پراکسید در قدرت جوانه زنی و فعالیت های آنتی اکسیدانی در ذرت

کاشت زود هنگام ذرت میتواند به افزایش محصول کمک کند اما در این حالت پایداری ذرت نسبتا بدلیل دامای پایین کمتر است ذرت به درجه حرارت کم حساس می باشد مخصوصا در مراحل جوانه زنی و رشد اولیه در نتیجه در درجه حرارت های کم استقرار آن کمی با مشکل روبرو میشود در کاشت زود هنگام بهاره آن. پوشاندن بذر با اسید آسکوربیک و سالیسیلیک و پراکسید هیدروژن ممکن است بهبود عملکرد بذر را در دمای کمتر از حد مطلبوب بهبود بخشد. برای بهبود عملکرد بذر آنرا در مقدار 20 و40 میلی گرم اسید سالیسیلیک و آسکوربیک اسید و پراکسید هیدروژن به مدت 24 ساعت خیسانده و خشک شد بذور وزن کشی و سپس در گلدان هایی حاوی شن و ماسه تحت شرایط گلخانه کاشته شدند. پوشش بذر وضعیت بذر را بهبود می بخشد و باعث رشد هماهنگ بذور و افزایش وزن برگ های و ریشه و بطور کلی وزن خشک و تازه آن میشود که با افزایش آنتی اکسیدان هایی مانند کاتالاز و پراکیداز همراه است بنبابراین این نتیجه را از خود نشان دادند که پوشاندن بذر با اسید آسکوربیک و سالیسیلیک و پذاکسید هیدروژن میتواند در بهبود جوانه زنی آن نقش داشته باشد  دیده شده که در اوایل جوانه زنی و استقرار بذار و نهال آن افزود این سه ماده سیستم انتی اکسیدان با اثرالقایی همراه هستند.

 

نوع مقاله : انگلیسی  با ترجمه فارسی

مرتبط با : زراعت علوفه ای - فیزیولوژی - بیوتکنولوژی - ژنتیک - اصلاح نباتات

عنوان مقاله  :    تاثیر پوشاندن بذر با اسید آسکوربیک و سالیسیلیک اسید و هیدروژن پراکسید در قدرت جوانه زنی و فعالیت های آنتی اکسیدانی در ذرت

      Effect of seed priming with ascorbic acid, salicylic acid and hydrogen peroxide on emergence, vigor and antioxidant activities of maize

مرجع مقاله :  ترجمه : سیدمهدی شمس  Biotechnology  African Journal of 

سال انتشار: 1391-2012

تعداد صفحات : 6 صفحه

  

دانلود متن مقاله شماره 118

دانلود ترجمه مقاله شماره 118 ( 4000 تومان) به بخش راهنمای پرداخت مراجعه کنید

-- -